12 Şubat 2011 Cumartesi

Branş Öğretmenlerimiz


                                         BRANŞ ÖĞRETMENLERİMİZ
 
 
1973 yılında İstanbul / Üsküdar’da doğdu . 1995 yılında  Yıldız Teknik Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik bölümü’nden mezun oldu .1996 yılında Kızılcahamam Güvem İ.Ö.Okulunda Fen Bilgisi öğretmeni olarak meslek hayatına başlayan öğretmenimiz , daha sonra  1998 yılında Bartın Kozcağız İ.Ö.Okulunda görevine devam etti .öğretmenimiz 2008 yılından itibaren Bartın Atatürk İ.Ö.Okulunda Fen ve Teknoloji Öğretmeni olarak görevini sürdürmektedir.Öğretmenimiz evli ve  iki çocuk annesidir .
Elif KAYA / FEN VE TEKNOLOJİ ÖĞR.
Elif KAYA
Fen ve Teknoloji Öğr.
 
 
HAVVA ACIBAL / SOSYAL BİLGİLER ÖĞR.
1968 yılında Konya'nın Beyşehir ilçesi , Gencek Kasabasında doğdu.İlk , otra , lise ve Üniversite Eğitimini Konya'da tamamladı.1989 yılında Selçuk Üniversitesi Fen - Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi.1991 yılında Bartın İmam Hatip Lisesi'nde Tarih Öğretmeni olarak meslek hayatına başladı . Öğretmenimiz 2002 yılından itibaren Bartın Atatürk İlköğretim Okulu'nda Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak görevini sürdürmekte olup, Evli ve iki çocuk annesidir.
Havva ACIBAL
Sosyal Bilgiler Öğr.
 
 
Giresun'da doğdu . İlk ve Orta Öğrenimini Giresunda tamamladı . Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi . Bartın'da ilk meslek hayatına başlayan öğretmenimiz yine Bartın'ın çeşitli okullarında görev yaptı .Öğretmenimiz halen Bartın Atatürk İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmeni olarak görevini yürütmektedir.
HÜLYA EŞKİ / TÜRKÇE ÖĞRETMENİ
Hülya EŞKİ
Türkçe Öğretmeni
 
 
BENGÜ SARGIN / GİYİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞR.
1974 Bartın doğumludur . İlkokulu Bartın’da bitirdikten sonra , Orta öğrenimine Ankara ve İstanbul’da devam etmiştir. Kadir Has Anadolu Lisesinde başladığı Lise Öğrenimini , 1992 yılında Bartın Lisesinde tamamlamıştır. Önce Selçuk Üniversitesi’nde başladığı Yüksek Öğrenimini , 9 Eylül üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 1998 yılında tamalayan öğretmenimiz ; Van Gürpınar Yalıca İlköğretim okulunda meslek hayatına başladı , daha sonra Bartın Bayırdüzü , Geriş ve Hasankadı İlköğretim okullarında görevine devam etti . 2009 yılından itibaren Atatürk İlköğretim Okulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görevine devam eden Öğretmenimiz , “ Hüsn – i Hat “ ve “ Ebru “ çalışmalarının yanında “ Organik Bodur Meyvecilik ” ile uğraşmaktadır .
Önder ÖZGÜL
Din Kül.ve Ahlak Bil.Öğr.
 
 
1973 (SİVAS) İmranlı'da doğdu .İlkokulu Ankara Halide Edip Adıvar İlkokulunda, Orta okul ve Lise Öğrenimini Ankara Çankaya Lisesinde tamamladı . 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Hemşirelik Yüksek Okulunu daha sonra Hacettepe Üniversitesi İngilizce Kimya Bölümünü bitirdi . 2001 yılından beri Okulumuzda İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaktadır
ELİF YURTSEVEN / İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ
Elif YURTSEVEN
İngilizce Öğretmeni
 
 

OSMAN TOSUN / TEKNOLOJİ TASARIM FORMATÖR ÖĞR /  BİLİŞİM TEK. FORMATÖR ÖĞR.
1970 yılında  Ankara'da doğdu . İlk , Orta ve Lise Öğrenimini Ankara'da yaptı . 1990 yılında Selçuk Üniversitesi Makina M.Y.Okuluna bir dönem devam ettikten sonra bıraktı , 1998 yılında Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü'nü bitirdi . 2000 yılında Bursa'nın İznik ilçesi , Boyalıca kasabasında meslek hayatına başlayan öğretmenimiz , 2004 yılından itibaren Bartın Atatürk ilköğretim Okul'unda  Teknoloji - Tasarım dersi ve Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni olarak görevini sürdürmektedir .
Osman TOSUN
Tek-Tasarım Form. Öğr.
Bilişim Tek. Form. Öğr.
 
 
1980 yılında Bartın’da doğdu. 1991 yılında köyünde ilkokulu bitirdi.1994 yılında Çakraz Ortaokulu’unu tamamladı. 1998 Yılında Bartın Teknik Lisesinden mezun oldu ve aynı yıl üniversiteye başlayıp 2002 yılında tamamladı.26 Eylül 2002 tarihinde meslek hayatına Bartın'da başladı. 2003 yılında  Askerlik görevini tamamladı 2005 yılından itibaren Bartın Atatürk İlköğretim Okulu'nda Matemetik Öğretmeni olarak görevini sürdürmektedir.
SALİH AKMAN / MATEMATİK ÖĞR.
Salih AKMAN
Matematik Öğr.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder